Til forsiden

Internet handel:

Er det generelle udtryk for handel på internettet, de to væsentlige begreber er handel til forbrugere (B2C Business to Consumer)

B2C -info


 

Internet handel til forbrugere, bestiller kunden de udvalgte varerne på forretningens Internet sider, og går herefter over i en betalingsdel, hvor kreditkorts oplysninger indsættes. Såsnart forretningen sender varen ,trækker forretningen betalingen på kundens konto.

Systemet købes som et komplette handelssystem til Internettet og indeholder alt hvad der kræves. Her er bare et par eksempler: Individuelt design, lagerstyring, import & eksport funktioner, multisprog, rabatberegning, fragt-beregning, alternativ valuta, faktura og ordrehåndtering etc.
Læs mere på TELLER Produkter og løsninger


 

 

 

 

B2B-info


 

B2B Business to Business har været kendt i mange år og derfor også et stort udvalg af forskellige løsninger på; varefortegnelse, ordreafgivelse , bekræftelser, fakturering, vareforsendelse, betaling m.m.
Løsninger kan være lige fra en simple E-mail løsning til fuld-automatiske rutiner.
Til løsninger udover simple E-mail er det vigtige er at det præcist bliver specificeret hvad rutinen indeholder og ikke blot hvad man tror den kan. Løsningen skal samtidig afstemmes så begge parter får en fordel ud af systemet.

Til mere avancerede løsninger benyttes EDI (Elektronisk Data udveksling) elektronisk overførsel af strukturere data i aftalte meddelelsesstandarder fra et edb-system til et andet.
Læs mere om EDI på www.ds.dk/1263

 

 

 

V. 1.5 - den. 05-04-2004
Copyright © 2001 bc4web
[ Home] [Top ]