Til forsiden

Optimering:

For at have en effektiv søgeordsoptimering er det nødvendigt at ejeren selv gennemgår siderne og får dem tilrettet så de er op til dato, ca. 4 - 6 gange om året. Det er den første betingelse for at få en rimelig placering i en søgning på Google. Herefter vil en søgemaskineopdatering kunne forbedre resultatet.
Derudover kan siderne optimeres yderligere med købe-annoncer, eller hvis siderne er meget tunge at hente kan det være at illustrationerne er meget store filer, som sinker fremvisningen.
Selvom de fleste har fået væsentlig hurtigere internetforbindelser er tålmodigheden også faldet, så en side der oploades første gang med tekst og billeder skal helst ikke overstige 500KB.

 

 
 

Søge-index


 

At få optimeret sin hjemmeside korrekt i forhold til alle de forskellige søgemaskiner er mindst lige så vigtigt som det i sig selv at have en hjemmeside! Hvad er pointen i at have et pænt webdesign og en generelt funktionel hjemmeside, hvis det ikke er muligt at finde den i søgemaskinerne - eller at hjemmesiden er dårlig placeret i søgemaskinerne? Vi kan optimere din nuværende eller kommende hjemmeside, således at den bliver højt placeret i de store, vigtige søgemaskiner som f.eks. Google.

Søgemaskineoptimering (på engelsk SEO - Search Engine Optimization) er i dag vigtigere end nogensinde. Der er en lang række faktorer som er udslagsgivende for hvordan din hjemmeside bliver placeret i søgemaskinerne. Vi går ind og kigger på din side og analyserer den i forhold til dine konkurrenter i et forsøg på at sikre dig en bedre placering i søgemaskinerne end dine konkurrenter. Vi kan komme med forslag til hvilke områder, som vil være nyttige at få ændret for sikre en god søgemaskineplacering, eller vi kan omstrukturere din side for at sikre en bedre placering på søgemaskinerne.
Kontakt os og lad os få en snak om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med at blive eksponeret kraftigere og mere effektivt på internettet og derved få udvidet kundekredsen.

 


 

Illustrationer


 

Det er nu ret almindeligt at firmaer råder over et digitalkamera, de tager også fortræffelige billeder, der kan benyttes til papirbilleder. Til hjemmesider er der dog den undtagelse at hvert billede fylder ca. 800 - 1000 KB., og same optimeret billede til web vil fylde ca. 8 - 10KB.
Derfor er det vigtigt at kun benytte optimerede billeder på hjemmesiderne, så man ikke sender en elefant der vises som en mus.
Vort firma har billedbehandlings programmer der kan lave optimerede web-billder både i JPG og GIF format.

 

 


   
   

V. 1.0.1 - den. 08-08-2010
Copyright © 2001 bc4web
[ Home] [Top ]