Til forsiden

Sikkerhed:

Om PC sikkerhed generelt kan der kort nævnes Backup af egne filer, det er nok den mest forsømte aktivitet i mange mindre firmaer, der køre med enkelte maskiner, når der er etableret en server og netværk, er den problemstilling normalt i en daglig backup-procedure.
Link Forbrugerportalen.

Det næste er en beskyttelse mod Virus, før internettet rigtigt var udbredt, blev virus distribueret gennem tilsendte disketter. Nu hvor næsten alle har en opkobling til Internettet, skal der skelnes på om opkoblingen er via modem, hvor opkoblingen er afgrænset inden for en kortere tidsperiode, her vil et et AntiVirus program klare opgaven. Men er der etableret en direkte net-forbindelse (ADSL) til internettet skal der også være en beskyttelse mod Hackere.
Læs mere under AntiVirus.

Hvis man benytter det mest brugte programmer fra Microsoft, Windows og Office-programmer Outlook, er det vigtigt at få etableret en automatisk opdatering, af både Windows og Office-programmerne.

Ud over disse vigtige sikkerheds foranstaltninger, kan der suppleres med AntiSpam og PopUp-Killer som også er at finde på Forbrugerportalen, her er det vigtigt at kende det nøjagtige version af PC'ens styresystemet, (Windows 98, 2000 eller XP) før man starter på at hjemtage (Downloade) det ønskede produkt.

 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

AntiVirus


 


Her er nogle link til forhandlere af Virus-beskytelse.

Symantec.dk forhandler af Norton AntiVirus og Norton Internet Security. Ved at vælges 'Symantec Security Check' vil du få foretaget en online-kontrol af din PC,

Mcafee Produkter fra 'ementor'

 

 

 

  

 

Windows opd.


 

Windows Update, er en service som Microsoft stiller tilrådighed for dig så det er muligt at holde Windows og Office opdateret.

Når din PC er tilsluttetl Internettet, vælg "Start-menu" og Windows-Update. De grundlæggende Microsoft sider er på dansk, mere detailjeret information vil stå på engelsk.

Bemærk dog hvis der køres på almindelig modem opkobling, vil størstedelen af opdateringerne tage timer,at gennemføre. Beklagelig vis har Microsoft kun oplyst Download tiden for selve initierings-programmet og ikke for den efterfølgende opdatering.

 

 

 

Punkt 3


 

 

 

Siden er under konstruktion

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   
 

V. 1.6. - den. 25-04-2004
Copyright © 2004 bc4web
[ Home] [Top ]